Hestetransport 

Læs venligst hele siden, så du har styr på både pris og betingelser.

Vi tilbyder transport af din hest året rundt og døgnet rundt. Vi kører i en stor sikker trailer med sidelæsning og hvor hestene vender bagud, Det giver god komfort for hesten under transporten.

Vi ønsker seriøse kunder, med heste der er rimeligt håndteret. Vi kører ikke lejlighedstransport. Kun bestilte transporter og akutkørsler.

Der er sat 15 minutter af til læsning i den pris, du har fået tilbudt transporten til. 

Pris:  (prisstigning pr. 1-8 2024)

Hestetransport koster kr. 650,- inkl. moms i timen for de kørte kilometer, fra bilen kører hjemmefra, til den er hjemme igen. Skal transporten med bro eller færge betales omkostninger som tillæg til transportprisen.

Bemærk: Akutkørsel i tidsrummet kl. 18.00-06.00 afregnes med kr. 750,- kr. inkl. moms pr. time

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke lejlighedstransport. 

Akutkørsel

Vi har samarbejde med lokale dyrlæger, der kan henvise dig til os, hvis du har brug for akutkørsel af din hest og dit kæledyr til dyrehospital. Vi står op, hvis du har brug for os om natten. Bemærk at der her er et tillæg på 100 kr. pr. time. Ring 40410226 eller 23203881.

Utrænede heste og føl

Vi vil gerne informeres forud, hvis din hest ikke tidligere har kørt eller hvis der er tale om føl eller unge heste, der ikke tidligere har kørt. Hvis din hest ikke er mulig at læsse, skal du stadig betale for vores tur til dig og hjem igen.

Bedøvede dyr eller syge dyr

Vi kører kun med syge dyr eller bedøvede dyr, når der er en dyrlæge indover, der anbefaler, at dyret transporteres.

Betingelser, ansvar og lovgivning

Transporten er på dit ansvar, men traileren er kaskoforsikret, og selvrisikoen er kun 500 kr., hvis din hest skader vores bil under transporten. Det er ikke økonomisk muligt at forsikre en levende hest ombord på vores bil, derfor anbefaler vi, at du har en livs- samt ansvarsforsikring på din hesT. 

Skulle der ske noget med din hest/dit dyr undervejs, eller skulle vores materiel lide skade, er det nemlig din egen forsikring der skal betale for hestens/dyrets egne skader og vores kaskoforsikring, der skal betale for bilens skader, heraf skal du kun betale selvrisikoen. 

Læsning, transport og aflæsning foregår for ejers egen risiko, da det desværre ikke er muligt at tegne en forsikring, som dækker i tilfælde af at hesten/kæledyret skulle pådrage sig selv en skade, eller afgå ved døden, mens den er i vores varetægt.

Vi har beregnet læsning af hesten til at vare max. 15 minutter. Har du brug for mere tid, så er det på timepris. Kan hesten slet ikke læsses, så skal du betale for transporten beregnet i tid fra vi kører hjemmefra og til vi er retur uden din hest + den tid vi har brugt på at prøve at læsse. Heste der er bedøvede tages kun med, såfremt der er dyrlæge med ind over bedøvelsen.  

Afbestilling:

Transporten kan afbestilles indtil 48 timer før planlagt afgang uden omkostning for dig. Afmelder du senest 24 timer før får du kun en regning på 50% af den beregnede transportpris. Senere end 24 timer før betaler du transportens fulde pris.

Du får hvad du betaler for. Vi har alle godkendelser og lovgivning på plads. 

For vores skyld, for din skyld og for din hests skyld.